Welkom!
en welkom op de website van Duplicase!

 

DUPLICASE is gespecialiseerd in de productie van CD's.

Duplicase is een bedrijf met jarenlange ervaring, en goede service!

We maken cd-producties (vanaf 250 stuks). Voorheen maakten we als laatste in Nederland muziekcassettes. De productie daarvan is overgenomen door de Bandjesfabriek: Thomas Baur maakt geluidscassettes die op bestelling voor u op de juiste lengte worden gevuld.

De prijzen vindt u op de volgende pagina's van deze site. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten en exclusief BTW. U kunt mailen voor een exacte prijsopgave, als de gegevens van het product bekend zijn: de lengte, drukwerkindeling, manier van aanleveren, etcera. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid, dat alleen dan een duidelijke prijsopgave mogelijk is.
Als u nog nooit eerder cd's heeft gemaakt, kunt u het artikel lezen 'CD-productie in eigen beheer' (door hier te klikken).

We hebben geen cd-winkel, u kunt bij ons geen losse CD's kopen.

Bij het opsturen van uw master en artwork moet u uw bestelling schriftelijk meesturen: aantal, gewenste verpakking, drukwerk en kleuren vermelden, het afleveradres en bovendien bij muziek (muziek-cd, multimedia cdrom/dvd) altijd de Stemra-gegevens (tracklist met titels, tijdsduur, componisten en tekstschrijvers). Om het verspreiden van illegaal materiaal tegen te gaan, houden we ons aan de Anti Piracy-regels van de IRMA.
Vermeld ook uw telefoonnummer, zodat we bij eventuele onduidelijkheden contact met u kunnen opnemen.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan horen wij het graag. We zien uit naar uw reactie, vriendelijke groeten,

Kees van Dorth.

Duplicase

Gildenweg 8

7641 AZ Wierden

Tel: 0546-575165

info@duplicase.nl

IBAN: NL94INGB0002296161 tnv. Duplicase te Wierden, BIC: INGBNL2A

BTW nummer: NL8015.82.830.B.01